El seu president, Fernando Gimeno, ha recollit el guardó per la trajectòria associativa de 35 anys de l’entitat al servei de la infància i la joventut.

 

Aquest dissabte 15 de juny ha tingut lloc el Comitè Executiu (CE) i la 37ena Assemblea General Extraordinària (AGE) del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) a Barcelona i la celebració dels 40 anys del CNJC en el marc de la Festa de l’Associacionisme Juvenil.

Després del sopar per a entitats juvenils es va fer entrega de la 17a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català. En aquest context, la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya (FCJDBC), va rebre el guardó en reconeixement a la Trajectòria Associativa com a conseqüència de la celebració dels seus 35 anys.

El President de la FCJDBC, Fernando Gimeno, va recollir el Premi acompanyat de dos membres del Secretariat del CNJC, com es pot veure a la fotografia. Per a Gimeno, aquest guardó “representa un reconeixement al treball de tantes persones educadores que de manera altruista dediquen el seu temps lliure als infants i joves, i també una oportunitat per seguir treballant i millorant, des del carisma salesià, per continuar oferint un espai educatiu integral de qualitat”

Els Premis de l’Associacionisme Juvenil Català tenen per objectiu promoure el reconeixement de la tasca associativa i donar a conèixer projectes i activitats associatives que tinguin per objectiu la transformació social.

La Festa, que va tenir lloc als Jardins del Doctor Pere Castelló (Barcelona), es va desenvolupar amb alegria i normalitat i va comptar amb les actuacions de PD Porco Rosso i PD’s Deefap.