FESTA DELS ESPLAIS 2018

El passat dissabte 21 d’abril, l’obra salesiana de Salesians Sant Boi de Llobregat va acollir la festa anual dels esplais, que congrega a infants dels diferents centres de Salesians i Salesianes que es coordinen des de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya.

Aquesta trobada té com a principal objectiu compartir una jornada lúdica de convivència i fraternitat treballant els valors entre els més joves, i sempre sota la “batuta” i el carisma de Don Bosco, marcat per l’alegria, l’acollida i la confiança.
Dos dels educadors del Centre Juvenil Salesià “Som-hi tots” de Badalona, en Xavi Faba i l’Ainhoa Sanz ens expliquen com viuen aquesta experiència:
“Juguem, ens trobem i gaudim a la Festa dels Esplais! Enguany, envoltats de monstres que ens han ajudat a superar les nostres pors, després de passar tota una sèrie de proves hem pogut aconseguir l’energia que necessitaven per continuar endavant! A més no ho hem fet sols! Ens hem trobat amb tots els altres esplais.
Ja a la tarda hem fet més jocs tots junts i hem intentat aconseguir més energia. Al final ens hem adonat que el que genera més energia és el riure i l’alegria, aquesta és l’energia més valuosa”.